Sök Meny
Såld

Västerås - Hammarby Stadshage / Dünavägen 18

TILLTALANDE 30-TALSVILLA I ATTRAKTIVT OMRÅDE

Fint renoverad och tilltalande 30-talsvilla med flera ursprungliga inredningsdetaljer bevarade bl a smidesräcken och Kolmårdenmarmor. Villan är belägen på hörntomt i ett mycket attraktivt och lugnt område och är idealisk för den stora familjen med sina generösa ytor, trevliga sällskapsutrymmen, snyggt och praktiskt kök, många sovrum och tre renoverade badrum. Stor altan mot trädgårdssidan och två rejäla balkonger ger alternativa möjligheter till fin samvaro utomhus. Inbyggt garage. Skola alldeles intill.

Sponsrade länkar
Västerås / Hammarby Stadshage
Dünavägen 18
Slutpris: 5 800 000 kr
Boarea/biarea: 250/155 kvm
Driftkostnad: 42 182 kr/år
Tomtarea: 797 kvm
Rum: 10 rum, varav 6 är sovrum
Såld: 2017-07-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västmanland / Västerås / Dünavägen
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!