Fullerövägen 8 / Hammarby Stadshage / Västerås

ETT HUS MED ALTERNATIVA MÖJLIGHETER

Slutpris
7 150 000 kr
Boarea/biarea
ca 309/90 kvm
Driftkostnad
86 097 kr/år
Tomtarea
757 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2017-11-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Fullerövägen såldes av oss 2017-11-06. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Fullerövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarby Stadshage är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

HYR UT OCH BO NÄST INTILL UTAN KOSTNAD!
I attraktivt område finns denna magnifika, välskötta och gedigna villa med generösa ytor på lätt kuperad hörntomt med pool. För den stora familjen, den egna företagaren med verksamheten hemma, för generationsboende eller delvis uthyrning. Angivna driftskostnader blir betydligt lägre om man exkluderar kostnader för uppvärmning av pool samt kostnader som härrör till den verksamhet som f n bedrivs i huset. Huset har två kök varav ett stort och nyrenoverat med inredning från Kvänum, vardagsrum med plats för stort umgänge, kamin i både kök och vardagsrum. F n fem sovrum, men möjlighet till fler finns. Härlig inglasad balkong med trapp ner till mycket tilltalande poolområde och trädgård med fina arrangemang. Inbyggt garage.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration