Hälleborgsvägen 25 / Hälleborg / Västerås

EFTERTRAKTAT LÄGE!

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
145 kvm
Driftkostnad
40 129 kr/år
Totalareal
782 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-05-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Hälleborgsvägen såldes av oss 2019-05-31. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Hälleborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hälleborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I lugn och trivsam villamiljö med friköpt tomt finns nu möjligheten att förvärva detta trevliga hus med eftertraktat läge! Här erbjuds en välplanerad och tilltalande planlösning med hela tre sovrum, stort vardagsrum som går att dela av och skapa ett ytterligare sovrum, tvättstuga, gästtoalett och ett stort badrum. De gemensamma ytorna är verkligen skapade för hela familjen att umgås på. En öppen och luftig planlösning där kök, matplats och vardagsrum möts i symbios. Stora fönsterpartier i flera väderstreck som ger ett underbart ljusinsläpp och skapar rymd. Från vardagsrummet har man utgång till den fina baksidan med en stor altan i bästa solläge, här kan man sola ostört hela dagen och njuta av den rofulla utsikten mot grönskande allmänning. I anslutning till altanen har man god uppsikt över barnen som leker skyddat på den stora fina gräsmattan. Uppvärmt garage med plats för en bil och bra arbetsytor.På uppfarten ryms flera bilar. I området finns en fin gemensam lekplats med gräsbevuxen mindre bollplan. Närhet till Erikslund shoppingcenter, här finns butiker, mataffär, restauranger och gym.

Denna bostad vill ni inte missa, här är det bara att flytta in och trivas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration