Isbanegatan 1 / Rönnby / Västerås

Allt i ett plan på barnvänliga Rönnby!

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea/biarea
118/64 kvm
Driftkostnad
32 265 kr/år
Tomtarea
1 032 kvm (Tomträtt)
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-01-30
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Isbanegatan såldes av oss 2018-01-30. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Isbanegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rönnby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig kedjehus i ett plan beläget på änden av gatan med hörntomt. Boarean spänner över 114kvm och fördelas på 3 sovrum, vardagsrum, nytt kök, helkaklat badrum, gäst-wc samt grovkök. Det går att dela av det största sovrummet för att få till 4 bra sovrum. Stort inglasat uterum har nyligen byggts med öppningsbara skjutglaspartier och kanalplasttak. Goda förvaringsmöjligheter i det väl tilltagna biytorna och det varmbonade garaget används idag huvudsakligen som arbetsrum för hobbyverksamhet. Infart till fastigheten med plats för 4 bilar. Grönområden ligger inpå knuten med bla motionsspår och pulkabacke. Fotbollsplaner och härliga lekytor finns också i närheten. Mycket barnvänligt område och 1-9 skola i området. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn