Johanneshöjden 4

Johanneshöjden 4

Slutpris

2 075 000 kr


Centralt / Karlsdal— Västerås

Johanneshöjden 4


Slutpris
2 075 000 kr

Centralt / Karlsdal— Västerås

CENTRALT LÄGE

Äntligen ett attraktivt alternativ för dig som söker ett centralt och bekvämt boende i rymlig gavellägenhet med balkong. Ett boende endast ca 10 min till gång till City. Optimal planlösning där det fria gavelläget med fönster i två väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp och en hemtrevlig känsla.

Lägenheten karaktäriseras av en smart planlösning där ni möts av en rymlig hall med gott om utrymme för avhängning. Fint kök med smakfulla materialval samt generös matplats intill stort fönster. Vardagsrummet har en ljus och öppen känsla. Från det trevliga vardagsrummet finns utgång till den rymliga balkongen i sydvästläge, Lägenheten har vidare två väldisponerade sovrum med gott om plats för såväl sovrumsmöblering som förvaring. Ett fräscht badrum med dusch samt tvättmaskin, dessutom erbjuds i lägenheten riktigt fina förvaringsmöjligheter via klädkammare. Hela bostaden genomsyras av stilrena materialval såsom genomgående parkettgolv samt ljusmålade väggar - allt i fint skick!

Vart välkommen på visning!


Boarea
90 kvm
Avgift
4 708 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2020-04-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.