Karlfeldtsgatan 97 / Nordanby / Västerås

Friköpt radhus med hög standard!

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
110 kvm
Driftkostnad
39 609 kr/år
Tomtarea
168 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-01-14
Bostaden är såld!

Denna radhus på Karlfeldtsgatan såldes av oss 2020-01-14. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Karlfeldtsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nordanby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Renoverat, friköpt och välplanerat radhus med ett mycket bra läge. Närhet till både centrum, Bellevue, samt Rocklundaområdet med allt det har att erbjuda i sport- och rekreationsväg. Här finns även stora och små livsmedelsbutiker mm. Garage med elport finns praktiskt placerad mitt emot entrén. Samfälligheten är stabil och trygg med en låg månadsavgift. Fördelen med samfällighet är ett bekymmersfritt boende utan ekonomiska överraskningar. Radhuset består av två plan varav markplanet utgörs av mer sociala delar som kök, vardagsrum och uteplats samt toalett och tvättstuga. Det övre planet utgörs av bostadsdelarna med tre sovrum, tvhörna, förråd samt helkaklat badrum. Ett populärt boende för både yngre som äldre. Här är det renoverat, klart och bara att flytta in. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.