Sök Meny
Såld

Västerås - Centrum / Karlsgatan 11 D

Etagelägenhet i tre våningar med design och materialval utöver det vanliga!

Som ett eget litet radhus mitt i city! Etagelägenhet som spänner över tre våningar där markplanet tjänstgör som en social yta med vardagsrum, stort kök och badrum. Första våningen utgörs av ett bostadsplan med två sovrum och ytterligare ett badrum med både dusch och bad. Vinds etaget kan antingen användas som en social yta eller som bostad för tonåring, master bedroom eller liknande. Separata entréer finns både på våning 1 och 2. Boytan uppmäter 135m², men faktum är att den användbara golvytan är upp emot 155m² i och med vinds etagets takfall. Bostaden har totalt 5 rum och har rikligt med platsbyggda förvaringslösningar och charmiga unika detaljer. Väl fungerade bostadsrättsförening vars trädgård blir som en grön oas mitt i stan! Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Västerås / Centrum
Karlsgatan 11 D
Slutpris: 2 995 000 kr
Boarea: 135 kvm
Avgift: 7 120 kr/mån
Driftkostnad: 613 kr/mån
Rum: 5 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-07-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västmanland / Västerås / Karlsgatan