Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Västerås / Centrum
Karlsgatan 11 D
Utgångspris: Kalkyl 2 995 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 135 kvm
Avgift: 7 120 kr/mån
Driftkostnad: 613 kr/mån
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum

Västerås - Centrum / Karlsgatan 11 D

Etagelägenhet i tre våningar med design och materialval utöver det vanliga!

Som ett eget litet radhus mitt i city! Etagelägenhet som spänner över tre våningar där markplanet tjänstgör som en social yta med vardagsrum, stort kök och badrum. Första våningen utgörs av ett bostadsplan med två sovrum och ytterligare ett badrum med både dusch och bad. Vinds etaget kan antingen användas som en social yta eller som bostad för tonåring, master bedroom eller liknande. Separata entréer finns både på våning 1 och 2. Boytan uppmäter 135m², men faktum är att den användbara golvytan är upp emot 155m² i och med vinds etagets takfall. Bostaden har totalt 5 rum och har rikligt med platsbyggda förvaringslösningar och charmiga unika detaljer. Väl fungerade bostadsrättsförening vars trädgård blir som en grön oas mitt i stan! Välkommen på visning!

Sponsrade länkar

Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sponsrade länkar
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  En mycket charmig etagelägenhet som blir lite av ett Cityradhus i mycket gott skick. Denna lägenhet kännetecknas av sina många, charmiga och praktiska platsbyggda detaljer. Här finns allt från nischer med spotlights, platsbyggda hyllor och garderober till inbyggda skoskåp i hallen. Väggarna är mestadels bredspacklade och går i vitt med vissa svarta detaljer. Golven är mestadels belagda med ekparkett. Båda badrummen är stilrent renoverade och helkaklade i svart och vitt. Köket är fullt modernt och har gott om förvaring och matplats för det stora sällskapet.

  ETAGE 1:
  Entré in i hall med ekparkett och väggar målade i vitt och svart. Här finner ni en platsbyggd garderob med spegelförsedda dörrar samt rikligt med väggkrokar vilket blir en charmig detalj och förvaringslösning i hallen. Vidare så finns det platsbyggda skoskåp på höger och vänster sidan av dörren till badrummet.

  Badrummet är helkaklat väggarna är kaklade i vitt med en svart fondvägg. Helkroppsspegel finns och en platsbyggd hylla med hyllplan i ek är några utav de karaktäristiska detaljerna i detta trevliga badrum. Vidare så är rummet utrustat med med handfat, badrumsspegel, elektrisk handdukstork och förberedelser finns för den som önskar installera en egen tvättmaskin. Badrummet är renoverat 2008.

  Stilrent och trivsamt kök med både gott om förvaring och bra matplats. Kökssnickerierna har vita spegelluckor, bänkskivorna är i massiv ek och stänkskydden är kaklade i svart glasmosaik. Hela köket kännetecknas av behagliga kombinationer och detaljer där till exempel den platsbyggda väggspegeln skapar en trevlig rymdkänsla i rummet. Köket är utrustat med induktionshäll belägen i bänkyta i rostfritt stål, spisfläkt i rostfri kåpa, underlimmad diskho, kyl/frys i rostfritt, inbyggd micro och diskmaskin i rostfritt utförande. Köket är renoverat 2006 och vitvarorna är samtliga från 2012.

  Rymligt vardagsrum med ekparkettgolv och vita väggar med en fondvägg i svart. Låga väggskåp är monterade utefter ena långväggen vilket ger en smart förvaringslösning och mediabänk. Den öppna och nätta trappan till de övre etagen förstärker rummets ljusa och luftiga inredning.

  ETAGE 2:
  Hallen är ljus och i lite korridor liknande utförande. Med ens man kommer upp så dras ögonen till det ljusinsläppen som kommer från trappan till vinds etaget rakt fram. Väggarna är vita och på golvet ligger lackad ek. Längst in i hallen vid trappan som leder vidare till vinds etaget finns ytterligare en separat entré till lägenheten.

  Sovrum med ekparkett, vita väggar samt en tapetserad vägg mönstrad i ljust grönt. Utmed väggen mot hallen finns platsbyggda hyllor med underskåp och ett runt fönster som skickar in ljus från hallen. Det finns även en välplanerad garderobsvägg som har spegelförsedda dörrar.

  Badrummet är byggt i två olika sektioner. Ett förmak med ekparkettgolv och målade väggar i svart. Här finner ni handfatskommod, spegelskåp samt garderobsinredning. Den inre delen är själva badrummet där väggarna är kaklade i vitt och svart med golv som går i svart. Här finner in ett inkaklat badkar, duschplats med takdusch och toalett. I väggen mot förmaket finns en TV monterad för den som önskar koppla av med en lite TV tittande från badet. Badrummet är renoverat 2013.

  Sovrum med ek laminatgolv, vita målade väggar samt en välorganiserad garderobslösning med dubbla vita garderobsdörrar.

  VINDS ETAGE:
  Vinds etaget är fördelat i två olika rym med två takfönster i vardera rummet och synliga takstols detaljer som löper genom de vita släta väggarna och det vita innertaket. Vinds etaget kan med fördel användas som ett tonårsbostad, ett master bedroom, men kan också vara praktiskt för den som önskar ytterligare sociala ytor. Det första rummet är ett öppet socialt rum med ekparkett och platsbyggd dekorativ hyllinredning i väggen.

  Det andra rummet är ett sovrum och här ligger en svart heltäckningsmatta på golvet, väggarna är vita och platsbyggda låga väggskåp pryder ena väggen.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  135 kvm (Boareauppgifter enligt mätning)
 • Vinds etaget har ytterligare ca 20m² användbar golvyta som har lägre takhöjd och ej är medräknat i boaren på 135m².
 • Rum
  5 rum, varav 3 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1926
Energideklaration
 • Energiprestanda
  185 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
  Datum: 2009-01-08
 • Besiktningsman
  HSB Mälardalen
TV/Internet
 • Kabel-TV finns installerat via ComHem. Ett grundutbud av kanaler ingår i månadsavgiften.
  Fiber finns installerat via Bredbandsbolaget. Internet ingår i månadsavgiften.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering kommentarer
  Föreningen har 18 st parkeringar på Utanbygatan med separat kö.
Ekonomi
 • Avgift
  7 120 kr/mån
 • Kommentar till månadsavgift
  Föreningen står för bostadstilläggsförsäkringen.
 • Försäkring
  178 kr/mån
 • Hushållsström
  418 kr/mån
 • Bostadsrättstillägg
  17 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  613 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  1
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel av årsavg.
  3,10231
 • Andelstal insats
  3,00455
 • Planerade avgiftsändringar
  Inga planerade avgiftsförändringar (2017-02-13)
Föreningen
 • Benämning
  Hsb Brf Hubert-Konrad i Västerås.
 • Allmänt
  HSB´s Brf Hubert-Konrad i Västerås innehar 48 lägenheter upplåtna med bostadsrätt fördelade på 3 bostadshus som är byggda mellan 1925-30. Adresserna är Utanbygatan 6 och Karlsgatan 11.
 • Kommande renoveringar
  Föreningen planerar för att renovera trapphusen, se över källarutrymmen samt göra i ordning i trädgården.
 • Kommande avgiftshöjningar
  Inga planerade avgiftsförändringar (2017-05-11)
 • Gjorda renoveringar
  2016: renovering av tvättstuga, bytt belysning i trapphusen samt källare.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Till lägenheten hör två förråd.
  Tvättstuga finns i föreningen.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.