Karlsgatan 11 D / Centrum / Västerås

Etagelägenhet i tre våningar med design och materialval utöver det vanliga!

Slutpris
2 995 000 kr
Boarea
135 kvm
Avgift
7 120 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-07-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsgatan såldes av oss 2017-07-14. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Karlsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Som ett eget litet radhus mitt i city! Etagelägenhet som spänner över tre våningar där markplanet tjänstgör som en social yta med vardagsrum, stort kök och badrum. Första våningen utgörs av ett bostadsplan med två sovrum och ytterligare ett badrum med både dusch och bad. Vinds etaget kan antingen användas som en social yta eller som bostad för tonåring, master bedroom eller liknande. Separata entréer finns både på våning 1 och 2. Boytan uppmäter 135m², men faktum är att den användbara golvytan är upp emot 155m² i och med vinds etagets takfall. Bostaden har totalt 5 rum och har rikligt med platsbyggda förvaringslösningar och charmiga unika detaljer. Väl fungerade bostadsrättsförening vars trädgård blir som en grön oas mitt i stan! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration