Sök Meny
Såld

Västerås - Östra Malmaberg / Kumlagatan 10

Friliggande villa i barnvänligt villaområde!

Charmig och välplanerad friliggande villa i barnvänligt villaområde. Goda parkeringsmöjligheter via garage och parkeringsplats invid huset. Huset bjuder på öppna sällskapsytor och stor altan under tak i västerläge. Härlig tomt med plan gräsyta perfekt lämpad för barnens lek och språng. Huset har tre rymliga sovrum varav ett med tillhörande kontor/walkincloset, matplats med plats för stor matgrupp, helkaklat badrum, gästtoalett och stort vardagsrum.

Här bor du i ett lugnt familjeområde med närhet till grönområden, skolor och dagis. Goda logistikförbindelser och närhet till mataffär.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Västerås / Östra Malmaberg
Kumlagatan 10
Slutpris: 3 100 000 kr
Boarea/biarea: 99/10 kvm
Driftkostnad: 39 848 kr/år
Tomtarea: 676 kvm (Tomträtt)
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-05-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Västmanland / Västerås / Kumlagatan