Kungsängsgatan 19 a / Östra hamnen / Västerås

ÖSTRA HAMNEN

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
4 100 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-10-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsängsgatan såldes av oss 2017-10-09. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Kungsängsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra hamnen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna insynsskyddade tvåa ligger nära Mälarens glittrande vatten och grönskande skärgård. Bostaden har en stor härlig inglasad balkong med utsikt mot innergården, samt gott om fönsterpartier som skapar ett härligt och rikt ljusflöde. Välutrustat kök, bra sovrum, stor klädkammare samt badrum med tvättmöjligheter. I kvarteret finns en marin miljö med närhet till flertalet restauranger, fina promenadstråk längs med vattnet och mysigt café som gör att ni verkligen kan koppla av och njuta av Östra hamnen när det är som allra bäst. Garageplats finns att hyra i samma byggnad. Bra kommunikation med närhet till järnvägsstation. Förening med god ekonomi. Tvättstuga och övernattningslägenhet finns för föreningarnas medlemmar att nyttja. Flexibelt tillträde.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration