Kungsängsgatan 17 A / Östra hamnen / Västerås

Sjönära läge i Östra hamnen!

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
5 014 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsängsgatan såldes av oss 2017-09-20. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Kungsängsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra hamnen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering
Sponsrade länkar

Modern och ljus trea med sjöutsikt, stor inglasad balkong och dubbla badrum. Attraktivt läge nära kajpromenaden med restauranger och uteserveringar. Lägenheten ligger högt upp i huset och har fönsterpartier från två håll vilket skapar ett vackert ljusflöde. Planlösningen är öppen och social med effektiva ytor och bra förvaring med klädkammare och rymliga garderober. Stort master-bedroom med eget badrum. Här bor du nära till det bästa som Östra hamnen har att erbjuda. Endast några minuters promenad bort nås Västerås city & centralstation. Övernattningslägenhet finns att hyra. Varje lägenhet är garanterad att hyra en garageplats per lägenhet. Föreningen är mycket välskött med stabil ekonomi.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration