Kvartärvägen 9

Kvartärvägen 9

Slutpris

3 525 000 kr


Hökåsen— Västerås

Kvartärvägen 9


Slutpris
3 525 000 kr

Hökåsen— Västerås

FRIKÖPT TOMT!

Välkommen till detta familjevänliga hem med FRIKÖPT tomt samt generösa sällskapsytor både in och utvändigt. Perfekt läge i ett barnvänligt område med direkt närhet till natur. På framsidan finns en lättskött tomt med många soltimmar. Stort kök med plats för stort matbord. På gaveln finns en inglasad altan med kamin och trädäck med spa-bad. Ljust och stort vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter. Ett av sovrummen har man öppnat upp och skapat en matsal. Rikligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna gör att hela huset känns luftigt och stort.

På nedre plan finns allrum, bastu, gillestuga med öppen spis, dusch och en toalett. Det finns även ett allrum som idag används som sovrum, klädkammare samt tvättstuga med bastu och dusch. Stor gillestuga med braskamin och biljardbord som kan utnyttjas till det mesta som bland annat whiskyrum, vardagsrum eller hemmabar.
Här bor man nära till det mesta en familj önskar så som natur, flertalet skolor och idrottsanläggningar.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
115/115 kvm
Driftkostnad
48 948 kr/år
Tomtarea
882 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-01-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.