Lovisebergsvägen 12

Lovisebergsvägen 12

Slutpris

1 650 000 kr


Karlsdal/ Centralt— Västerås

Lovisebergsvägen 12


Slutpris
1 650 000 kr

Karlsdal/ Centralt— Västerås

CENTRALT LÄGE!

Välkommen till Lovisebergsvägen 12!

Stark och stabil förening med riktigt låg avgift vilket ger en låg boendekostnad. Bostaden är ett utmärkt tillfälle för dig som drivs av möjligheten till att sätta din egen prägel på bostaden. Här finns de rätta grundförutsättningarna för att skapa ett väldigt trivsamt boende. Bostaden är 77,5 kvadratmeter stor och disponeras som följande:
Stor och rymlig hall med gott om förvaringsutrymme och goda avhängningsmöjligheter, två väl tilltagna sovrum, kök med goda arbetsytor och mycket förvaring och ett stort vardagsum med utgång till balkongen i det perfekt söderläge- helt utan insyn.
Området Karsldal präglas av vackra omgivningar och centralt läge med närhet till Västerås city där det finns ett stort utbud av affärer, gym, restauranger och caféer.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
77.5 kvm
Avgift
3 040 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2018-01-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.