Lovisebergsvägen 12 / Karlsdal/ Centralt / Västerås

CENTRALT LÄGE!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
77,5 kvm
Avgift
3 040 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2018-01-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lovisebergsvägen såldes av oss 2018-01-16. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Lovisebergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Karlsdal/ Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Lovisebergsvägen 12!

Stark och stabil förening med riktigt låg avgift vilket ger en låg boendekostnad. Bostaden är ett utmärkt tillfälle för dig som drivs av möjligheten till att sätta din egen prägel på bostaden. Här finns de rätta grundförutsättningarna för att skapa ett väldigt trivsamt boende. Bostaden är 77,5 kvadratmeter stor och disponeras som följande:
Stor och rymlig hall med gott om förvaringsutrymme och goda avhängningsmöjligheter, två väl tilltagna sovrum, kök med goda arbetsytor och mycket förvaring och ett stort vardagsum med utgång till balkongen i det perfekt söderläge- helt utan insyn.
Området Karsldal präglas av vackra omgivningar och centralt läge med närhet till Västerås city där det finns ett stort utbud av affärer, gym, restauranger och caféer.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration