Lurblåsargatan 27 / Brandthovda / Västerås

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
139 kvm
Driftkostnad
38 991 kr/år
Tomtarea
211 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-06-21
Bostaden är såld!

Denna radhus på Lurblåsargatan såldes av oss 2017-06-21. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Lurblåsargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brandthovda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta fina radhus på populära Brandhovda! Bästa läget i området med fritt läge på både fram och baksida. Välplanerat med 5 rum och 4 sovrum samt möjlighet att dela av vardagsrumsvinkeln till ytterligare sovrum. Stort nyrenoverat badrum med rejäl duschplats. Nyrenoverat kök. Altan under tak i förmiddagssolen samt altan på radhusets framsidan med eftermiddags/kvällssol. Garage i länga. Barnvänligt boende - stor öppen gräsyta och lekplats framför huset samt förskola och skola ett stenkast bort. Bra kommunikationer och närhet till Hälla shoppingcenter! Ett bra boende för barnfamiljen.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration