Sök Meny
Såld

Västerås - Munga / Malmvägen 8

Natursköna Munga!

I lugna och idylliska och natursköna Munga med endast ett fåtal minuters gångväg till badplats ligger detta hus. Inrett med kök, vardagsrum, gästtoalett, tvättstuga. badrum, 2 sovrum och matrum. Med en liten insats kan man även göra om matrummet till sovrum. Utvändigt finns parkeringsplats med plats för 2-3 bilar, garage samt en inredd gillestuga på baksidan.

Vacker trädgårdstomt och på baksidan finns stort altandäck samt uppvärmd pool. Träden intill gör det skyddat och söderläget ger chans till fina stunder i solen från morgon till kväll.

Närheten till vackra strövområden i skog och och natur!

Viktigt att veta är att fastigheten ska anslutas till kommunalt vatten, avlopp och bredband till en kostnad om 215 000 kr som kommer belasta köparen. Grävning från tomtgräns intill huset tillkommer.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Västerås / Munga
Malmvägen 8
Slutpris: 2 420 000 kr
Boarea: 130 kvm
Driftkostnad: 40 282 kr/år
Tomtarea: 2098 kvm
Rum: 4 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2017-07-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Västmanland / Västerås / Malmvägen