Nordanbygatan 16

Nordanbygatan 16

Slutpris

3 700 000 kr


Nordanby— Västerås

Nordanbygatan 16


Slutpris
3 700 000 kr

Nordanby— Västerås

POPULÄRA KVARTER

Trevligt och charmigt hus med friköpt tomt söker inom kort en ny ägare. Trädgården och hela omgivningen är lummig och fin med mycket grönska. Husets placering på tomten är optimal med en stor och sammanhängande gräsmatta på baksidan. Uteplatsen vetter i sydväst vilket ger möjlighet till sol större delen av dagen och kvällen. På uppfarten ges plats för bilen och det finns ett fristående garage för den som vill ge bilen extra kärlek. I övrigt fri parkering på närliggande gator. Interiören med sin totalyta om 121 kvm på ett plan. Välplanerat med generösa umgängesytor, fyra bra sovrum, kök med matplats och två badrum. Det finns möjlighet till ett femte sovrum i huset för den familj som önskar det. Detta om man gör om nuvarande förråd till ett rum vilket är vanligt förekommande i området. Här bor ni i Nordanbys mysiga villaidyll med närhet till det mesta man kan önska sig. På kort promenadavstånd finns Stenby där det finns mataffär (Coop), gym, apotek, systembolaget, m.m. Utmärkta kommunikationer i dagsläget med närhet till busshållplats. För den som nyttjar bilen är det enkel access till E18:an. I närheten finns flera för- och grundskolor vilket gör att bostaden passar utmärkt för barnfamiljen.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
121/44 kvm
Driftkostnad
45 672 kr/år
Tomtarea
614 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-08-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.