Öster Mälarstrands allé 144 / Öster Mälarstrand / Västerås

Från 15:e våningen är solnedgången vid Mälaren svårslagen!

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
4 305 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
15 av 17 (Hiss finns)
Såld
2016-10-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Öster Mälarstrands Allé såldes av oss 2016-10-20. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Öster Mälarstrands Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öster Mälarstrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna 3:a med magnifik vidsträckt utsikt över hela Västeråsfjärden och Västerås stad. Lägenheten spänner över 82m² och är fördelad i en social yta i form av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum på hela 36m² och har stora ljusinsläpp i både väst och norr. Inglasad balkongen på 7m² i väst/sydväst med öppningsbara partier och svårslagen utsikt över Västeråsfjärdens solnedgång. Då lägenheten ligger på 15:e våningen så är läget helt fritt utan insyn. Vidare finns två helkaklade badrum med duschplats att tillgå. Garageplats går att hyra i centralgaraget under byggnaden och föreningen har en övernattnings lägenhet. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration