Sök Meny
Såld

Västerås - Centralt / Oxbacken / Djäkneberget / Oxbacksgatan 2 D

Välkommen till denna ljusa och rymliga lägenhet på fjärde våningen (hiss) med balkong i sydväst-läge. Totalt 4 rok som idag disponeras som en 2:a men som med enkla medel går att återställa till ursprungliga 4 rok. Lägenheten ger en härlig känsla av rymd och ljuset från fönsterpartiet i det centralt placerade vardagsrummet sprider sig till hela lägenheten. Ljust kök från Vedum med goda arbetsytor och gott om förvaring samt stort fönsterparti mot innergården. I lägenheten finns både badrum och duschrum samt egen klädkammare i lägenheten. Ytskikten är ljusa och parkettgolv finns i alla rum, utom sovrummet som har plastmatta. Här bor man med både närhet till Djäkneberget med dess promenadstråk, Oxbackens centrum med vårdcentral, mataffär mm samt gångavstånd till centrum. Bra kommunikationer med buss och gångavstånd till Centralstationen.

Sponsrade länkar
Västerås / Centralt / Oxbacken / Djäkneberget
Oxbacksgatan 2 D
Slutpris: 1 495 000 kr
Boarea: 100,5 kvm
Avgift: 7 713 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 4 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2016-11-03
Jonas Brändström Ansvarig mäklare
Jonas Brändström
Mäklarhuset Västerås
Ansvarig mäklare
E-post
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västmanland / Västerås / Oxbacksgatan
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!