Plåtverksgatan 144 / Bäckby / Västerås

BARA FLYTTA IN!

Slutpris
2 375 000 kr
Boarea
124 kvm
Driftkostnad
46 224 kr/år
Totalareal
387 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-11-09
Bostaden är såld!

Denna villa på plåtverksgatan såldes av oss 2018-11-09. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på plåtverksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bäckby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta smakfullt renoverade hus där ni i stort sett bara kan flytta in och njuta av ett fint hus i ett mycket trevligt område. Huset erbjuder allt vad en familj kan önska gällande klassiska materialval, harmonisk färgsättning samt en tomt som ger möjlighet till trevliga sammankomster med familj och vänner. På entréplan finns fint kök i öppen planlösning med det ljusa stora vardagsrummet, stor tvättstuga och ett badrum. Det stora vardagsrummet kan delas av och skapa ytterligare sovrum. På övre plan finns tre rymliga sovrum, ett mindre allrum och badrum. Ett perfekt hem för en stor familj eller för er som vill ha stora utrymmen. Husets läge är mycket bra då det ligger långt in i området och gränsar mot lekplats, till huset ingår även ett garage samt parkeringsplats. Mycket bra läge nära förskola, skola, parklek, kommunikationer och affärer. Varmt välkomna på visning!

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration