Plåtverksgatan 144

Plåtverksgatan 144

Slutpris

2 375 000 kr


Bäckby— Västerås

Plåtverksgatan 144


Slutpris
2 375 000 kr

Bäckby— Västerås

BARA FLYTTA IN!

Välkomna till detta smakfullt renoverade hus där ni i stort sett bara kan flytta in och njuta av ett fint hus i ett mycket trevligt område. Huset erbjuder allt vad en familj kan önska gällande klassiska materialval, harmonisk färgsättning samt en tomt som ger möjlighet till trevliga sammankomster med familj och vänner. På entréplan finns fint kök i öppen planlösning med det ljusa stora vardagsrummet, stor tvättstuga och ett badrum. Det stora vardagsrummet kan delas av och skapa ytterligare sovrum. På övre plan finns tre rymliga sovrum, ett mindre allrum och badrum. Ett perfekt hem för en stor familj eller för er som vill ha stora utrymmen. Husets läge är mycket bra då det ligger långt in i området och gränsar mot lekplats, till huset ingår även ett garage samt parkeringsplats. Mycket bra läge nära förskola, skola, parklek, kommunikationer och affärer. Varmt välkomna på visning!

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning!


Boarea
124 kvm
Driftkostnad
46 224 kr/år
Tomtarea
387 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-11-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.