Ringduvegatan 11 / Ringduvan / Råby / Västerås

DUBBLA UTEPLATSER!

Slutpris
860 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
4 472 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringduvegatan såldes av oss 2019-06-26. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Ringduvegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ringduvan / Råby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med två uteplatser på både fram-och baksida är detta verkligen ett hem som är lätt att trivas i. På förmiddagen kan du njuta av morgonkaffet i solen och på eftermiddagen fortsätter njutningen på den soldränkta framsidan. Invändigt i bostaden finner du dessutom ett rymligt badrum, ett kök med stor matplats, vardagsrum, två stora sovrum och gott om förvaringsutrymmen. Här bor du lugnt och tryggt i ett naturnära och barnvänligt område, men även med närhet till buss, centrum, mataffär och Erikslunds shoppingcenter.

Eftertraktad och aktiv föreningen som förhandlat till bra el-och bredbandsavtal till sina medlemmar och boendeparkering är gratis.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration