Sköldmyrvägen 23 / Hökåsen / Västerås

BARNVÄNLIGA HÖKÅSEN!

Slutpris
3 425 000 kr
Boarea/biarea
140/7 kvm
Driftkostnad
41 598 kr/år
Totalareal
850 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-01-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Sköldmyrvägen såldes av oss 2019-01-31. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Sköldmyrvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hökåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna gedigna villa, lugnt belägen i uppvuxet villaområde. Huset har genomgått store renovering där alla ytskikt interiört är renoverade samt all el nydragen! Fastigheten ligger trivsamt belägen vid skogsparti. Huset erbjuder fyra sovrum varav ett med stor walk-in-closet, rymligt vardagsrum, helkaklat badrum, stilrent kök, tvättstuga samt mycket gott om förvaring. Populärt och barnvänligt område!

Här bor man i ett naturskönt och tryggt område. Lugnt och harmoniskt område med lite trafik, mycket grönska och närhet till skola, förskolor, mataffär samt kommunikationer. Allt på några minuters promenadavstånd. För den som gillar att bada finns badplats någon minut bort.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Hökåsen

Hökåsen är en tätort i Västerås kommun som ligger omkring 8 km från Västerås stadskärna. Invånarantalet är cirka 3 000 personer. Lugnt och familjevänligt område.

Allt man behöver!

I Hökåsen finns ICA Hökåsen, Dinos Pizzeria, apoteksombud och postombud. I utkanten av Hökåsen finns ett vattenfyllt grustag, kallat Gropen, som används som badplats under sommaren med fina promenadsträckor.

Natur och fotboll i Hökåsen

Hökåsen har ett antal aktiva föreningar inom ungdomsidrott som fotboll. Det är nära till Hökåsens IP och Ängens IP. Det finns även en aktiv scoutkår i Hökåsen och ett motionsspår som är 2,5 km. Utegym som ligger i anslutning till motionsspåret.

Ta bussen eller cykel in till stan

Finns ett flertal busshållplatser och bra tider för bussförbindelsen. Även skolskjuts för barn finns. Bra cykelbana in till Nordanby och Västerås city.

Familjeliv i naturen

Nära till Hökåsen gropen, lekparker, pulkabackar och natur. I närområdet finns förskola, öppen förskola med aktiviteter och fritidshem. Hökåsenskolan är en grundskola från förskoleklass till årskurs 6. Årskurs 7-9 finns i Tillberga som är en närliggande by.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.