Sporregatan 10

Sporregatan 10

Slutpris

2 750 000 kr


Brandthovda— Västerås

Sporregatan 10


Slutpris
2 750 000 kr

Brandthovda— Västerås

POPULÄRA BRANDTHOVDA!

Här är chansen för dig som letar efter ett hus att renovera och göra till ditt alldeles egna! På Sporregatan 10 finns denna enplans villa till salu. Här erbjuds ett charmigt, karaktärsfullt och trevligt boende med stora sällskapsytor, fint ljusinsläpp och härlig friköpt tomt som vetter mot allmänning.

Huset består bland annat av ett stort kök med generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Här finns ett rymligt vardagsrum med fönster åt två håll och öppen spis med insats samt fyra sovrum. Rymligt badrum och tvättstuga med groventré. Det finns även en separat gästwc.

Huset står på en lummig och barnvänlig tomt med fruktträd.

I attraktiva Brandthovda bor du i omtyckta kvarter och denna fastighet ligger med lugnt och soligt läge. Här har du dessutom nära till exempelvis förskola och skola.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
118 kvm
Driftkostnad
38 825 kr/år
Tomtarea
736 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.