Tulpangatan 19

Tulpangatan 19

Slutpris

4 100 000 kr


Norra Gryta— Västerås

Tulpangatan 19


Slutpris
4 100 000 kr

Norra Gryta— Västerås

BARA ATT FLYTTA IN

Med ett av de absolut bästa lägen i området saluförs nu detta tillbyggda parhus i 1,5-plan! Genomgående fina ytskikt om 140 kvm som fördelar sig på 5 rum och kök samt härliga uteplatser i olika sollägen.

Entréhall med exklusivt bambu-golv samt goda avhängningsmöjligheter. Härifrån har man direkt anslutning till husets charmiga kök med vita luckor och härligt ljus från stora fönsterpartier. Tvättstugan underlättar vardagen och har en passage till tillbyggnaden som är ett härligt komplement till köket eller lata dagar.

Generösa ytor med välplanerad planlösning.
Två befintliga sovrum bekvämt samlade på entréplanet tillsammans med badrum och vardagsrum. På övre plan finns ett renoverat badrum och ytterligare två sovrum

Huset har ett ostört läge mot ett grönskande grönområde. Här bjuds utsikt mot trivsamt skogsparti. Plan, barnvänlig tomt med gräsmatta som bjuder på härliga ytor för både studsmatta och barnens spring. Rabatter som rymmer valfria blommor och växter. Välskött häck runt huset som ramar in fint.

Här har ni möjligheten att bo i ett trivsamt och lugnt område på populära Norra Gryta! Närhet till både förskolor och skola samt grönskande natur intill.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
140/22 kvm
Driftkostnad
49 854 kr/år
Tomtarea
491 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-04-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.