Villebrådsgatan 6 / Södra Gryta / Västerås

Stor villa i fyra etage med attraktivt läge på södra gryta. Friköpt tomt!

Slutpris
4 425 000 kr
Boarea/biarea
137/118 kvm
Driftkostnad
33 980 kr/år
Tomtarea
836 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-01-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Villebrådsgatan såldes av oss 2017-01-25. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Villebrådsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Gryta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villa i fyra etage med en spännande planlösning. Markplanet utgörs av kök och vardagsrum i en öppen social yta, inglasat uppvärmt uterum och utgång till stor altan i markplanet. Övre etaget är bostads våning med sina tre sovrum, badrum och välplanerad klädkammare. Nedre planet utgörs av ett rymligt tv-rum med murad braskamin samt ett sovrum med eget badrum och IR-bastu. I källaren finner ni en rymligt gillestuga och stora förråds utrymmen eller utrymme för hobbyverksamheten om man så vill. Trevligt planerad uppvuxen trädgård med mur mot gatan och stensatt uppfart framför det varmbonade garaget. Allt beläget på friköpt tomt. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration