Masurkavägen 13 / Agnesberg / Göteborg

Slutpris
1 770 000 kr
Referensnummer
132 600
Boarea/biarea
139/13 kvm
Driftkostnad
51 556 kr/år
Tomtarea
619 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
1-planshus
Såld
2014-06-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Masurkavägen 13 såldes av oss 2014-06-17. Se alla våra försäljningar i Agnesberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Agnesberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett trevligt kedjehus med boyta på 139 kvm. Byggåret är 1963 och är byggt i ett plan. Huset är beläget i ett lugnt bostadsområde med grönskande omgivningar. Bostaden har en utbyggnadsdel med ett stort allrum med öppenspis. Från vardagsrummet finns utgång till stor uteplats beklätt med skiffersten med ett soligt sydvästläge. Praktiskt kök med vältilltagen matplats. Köket har stora bänkytor och gott om skåpsförvaring. Badrum med ett stort hörnbadkar. Närhet från bostaden finns bussar som går direkt till Göteborgs centrum. Det finns också närhet till förskola. Välkommen på visning till Masurkavägen 13

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.