Bergavägen 5B / Kullingsberg / Alingsås

Charmigt radhus på trevliga Kullingsberg

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea/biarea
126/10 kvm
Driftkostnad
27 626 kr/år
Totalareal
241 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-31
Bostaden är såld!

Denna radhus på Bergavägen såldes av oss 2019-10-31. Se alla våra försäljningar i Alingsås samt även på Bergavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kullingsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På omtyckta, familjevänliga Kullingsberg, i en dalaröd länga, ligger detta charmiga radhus på 126 kvadratmeter fördelat på fem rum och kök på två våningar.
Här finns plats även för den lite större familjen i tre sovrum, med möjlighet till fyra. Helkaklat duschrum, ljust och rymligt kök med braskamin samt härligt vardagsrum ingår också i köpet.

På baksidans mysiga uteplats i olika nivåer ryms både grill och möbelgrupp. Även på framsidan finns utrymme för en mindre möbel; kanske ska morgonkaffet intas här?

På Kullingsberg bor man nära stadens alla bekvämligheter, men ändå lugnt och med naturen runt knuten. Skola, butik och bageri finns i området och stadens sjöar med härliga bad ligger inte långt bort.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Kullingsberg

I attraktiva, anrika Kullingsberg består bebyggelsen främst av fristående villor. Här finns både livsmedelsbutik, bageri och restaurang och man når dessutom centrala Alingsås enkelt med cykel eller lokaltrafik. Med sitt eget lilla naturområde och närhet till både sjön Mjörn och Nolhaga tilltalar området barnfamiljer och naturintresserade.

Nöjen i Alingsås

I Alingsås finns biograf som visar aktuella filmer och till arenan Estrad kommer det olika evenemang och artister. Varje år arrangeras Lights in Alingsås, ett projekt där svenska och internationella ljusdesigners som lyser upp Alingsås i höstmörkret.

Sport och fritid i Alingsås

Utbudet för intresserade av sport och friluftsliv är stort i Alingsås. Här finns ett antal idrottshallar och flera aktiva klubbar inom alla upptänkliga sporter. I Nolhaga hittar man ishall och det nybyggda Nolhaga Parkbad. Nolhaga är också ett friluftsomräde med promenadstigar som bland annat leder till sjön Mjörn. Golfbana finns också en liten bit utanför staden. Flera sjöar med fantastiska badplatser finns på gång/cykelavstånd från Alingsås. Med buss når man även enkelt kommunens övriga naturområden.

Kommunikationer

Bussar tar dig runt hela staden och ut i kommunens alla delar. Med lokaltåget kommer du snabbt till Göteborg och tåg går även bland annat mot Herrljunga, Skövde och Stockholm.

Skolor/förskolor i Alingsås

I flera av bostadsområdena i Alingsås finns mindre skolor och förskolor. Alströmergymnasiet ligger centralt i Alingsås.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.