Kvarnbacken 52 / Kvarnbacken / Alingsås

Alingsås med utsikt

Slutpris
1 710 000 kr
Boarea
88 kvm
Avgift
5 981 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-07-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kvarnbacken såldes av oss 2019-07-24. Se alla våra försäljningar i Alingsås samt även på Kvarnbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarnbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med sitt läge högt upp på Kvarnberget erbjuder denna trerummare på våning 2 en fantastiskt stor terrass och utsikt över stora delar av stan vilken är svår att slå!
Lägenheten är på 88 kvm och tre rum, och har en öppen och trevlig planlösning.
Bredband och Kabel-TV ingår i avgiften. Hissen går ända ner till garaget och bussen stannar precis utanför vid parkeringen. Runt knuten ligger också Kvarnsjön med omgivande skog, och det finns en direktutgång till naturen från våning 8.
Varmt välkommen på visning och besök er nästa bostad ?

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Kvarnbacken

I området Kvarnbacken bor du inpå naturen och med närhet till sjön Mjörn. I skogen ovanför Kvarnbacken ligger även den lilla sjön Kvarnsjön och fantastiska vandringsområden. Handlar gör man antingen i Noltorp centrum, eller i Bolltorps Handelsområde med ett stort urval av butiker. Med lokalbussar tar man sig enkelt runt om i Alingsås och till centrum.

Nöjen i Alingsås

I Alingsås finns biograf som visar aktuella filmer och till arenan Estrad kommer det olika evenemang och artister. Varje år arrangeras Lights in Alingsås, ett projekt där svenska och internationella ljusdesigners som lyser upp Alingsås i höstmörkret.

Sport och fritid i Alingsås

Utbudet för intresserade av sport och friluftsliv är stort i Alingsås. Här finns ett antal idrottshallar och flera aktiva klubbar inom alla upptänkliga sporter. I Nolhaga hittar man ishall och det nybyggda Nolhaga Parkbad. Nolhaga är också ett friluftsomräde med promenadstigar som bland annat leder till sjön Mjörn. Golfbana finns också en liten bit utanför staden. Flera sjöar med fantastiska badplatser finns på gång/cykelavstånd från Alingsås. Med buss når man även enkelt kommunens övriga naturområden.

Kommunikationer

Bussar tar dig runt hela staden och ut i kommunens alla delar. Med lokaltåget kommer du snabbt till Göteborg och tåg går även bland annat mot Herrljunga, Skövde och Stockholm.

Skolor/förskolor i Alingsås

I flera av bostadsområdena i Alingsås finns mindre skolor och förskolor. Alströmergymnasiet ligger centralt i Alingsås.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.