Marias väg 9 / Hemsjö / Alingsås

Alingsås-Hemsjö-Ryd

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
ca 55 kvm
Totalareal
6 732 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-07-14
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på marias väg såldes av oss 2019-07-14. Se alla våra försäljningar i Alingsås samt även på marias väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hemsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En idyll mellan Alingsås och Göteborg. Detta sommarparadis ligger i en glänta i skogen, helt avskilt från övrig bebyggelse och har varit i släktens ägo sedan 1862 men nu är det dags för en ny generation att ta över och förädla detta underbara ställe. Här omges du av ett lugn som får den mest stressade stadsbo och komma ner i varv. Huvudbyggnaden är en charmig timmerstuga med sovloft och ett sovrum. På den stora tomten ligger flera mindre byggnader.

Natursköna omgivningar med promenadavstånd till bad i både Rydbosjön och Färgen, här är även rikt på svamp och bär.

Valmöjligheterna för detta paradis är många. Behåll det som sommaridyll eller bygg om till åretruntboende. Kanske vill du ha betande får på ägorna? Hönor? Eller varför inte öppna kennel? Och om det inte räcker med 6 732 kvm tomt så köp till grannfastigheten Järnholmen 1:6 (https://www.maklarhuset.se/bostad/sverige/vastra-gotaland/alingsas/marias-vag/383310) och skapa ett generationsboende eller bygg till ett stall och skapa en underbar liten hästgård.
Gynnsamt pendlingsavstånd till både Göteborg och Alingsås.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration