Sök Meny
Såld

Alingsås - Västra Bodarna / Skogsbacken 8

Högt belägen enplansvilla i Västra Bodarna

Varmt välkomna till Skogsbacken 8 och populära Västra Bodarna. Denna högt belägna enplansvilla bjuder på 5 rum och kök samt återfinns längst in på återvändsgata, vilket gör den perfekt för barnfamiljen. Bara några hundra meter bort finns också förskola och skola. För den som vill pendla in till Alingsås eller mot Göteborg går det utmärkt att promenera ned till pendelstationen och göra sällskap med flera andra pendlande bybor. I byn finns ett omtyckt byalag som tillhandahåller en mycket fin badplats med bastu nere vid Bergsjödal samt en tennisbana för de spelsugna. Varmt välkomna till Västra Bodarna!

Sponsrade länkar
Alingsås / Västra Bodarna
Skogsbacken 8
Slutpris: 2 900 000 kr
Boarea/biarea: 139/28 kvm
Driftkostnad: 35 327 kr/år
Tomtarea: 1603 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-01-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Alingsås / Skogsbacken
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.