Åvillan / Alvared / Åsarp / Falköping

Gedigen och rymlig villa i flera etage

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea/biarea
117/117 kvm
Driftkostnad
39 389 kr/år
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-07-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Alvared Åvillan såldes av oss 2018-07-03. Se alla våra försäljningar i Åsarp samt även på Alvared Åvillan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alvared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vid fästet av den gamla stenbron över ån Ätran i Alvared finner ni Åvillan med en genomgående bra standard.

En social bostad perfekt för den stora familjen eller för dig som söker ett representativt boende och kanske driver egen verksamhet. Då villan erbjuder bl.a. stora ljusinsläpp, flera sociala ytor och en egen relaxavdelning är potentialen obegränsad. Här inryms även tre sovrum, vardagsrum, hobbyrum med egen ingång, gillestuga samt ett sällskapsrum. Rymligt Kvänumskök med bänkskivor av italiensk marmor bjuder in till köksbestyr. Njut på altanen med utsikt över Ätran och blir det kyligare mot småtimmarna kan ni alltid förflytta er in till den inglasade balkongen med samma utsikt. Uppvärmning sker via direktverkande el, luftvärmepump samt braskamin, bostaden är även utrustad med centraldammsugare. Stor trädgård på över 3000 kvm gränsande till vattendrag med egen fiskerätt, gräsytor sköts bekvämt av robotgräsklippare. Stensatt uppställningsplats för bil samt dubbelgarage med motordrivna portar. Åvillan är belägen i samhället Åsarp, här finns bl.a. livsmedelsaffär, bibliotek, bygghandel och skola.

Till Falköping är det ca 19 km här erbjuds bra kommunikationer till större städer såsom Skövde, Göteborg och Stockholm allt inom tidsramen av 2,5 timme.
Fastigheten är förbesiktigad i samband med försäljningen.

Välkommen att anmäla er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration