Olsbrogatan 13

Olsbrogatan 13

Slutpris

765 000 kr


Åsarp— Falköping

Olsbrogatan 13


Slutpris
765 000 kr

Åsarp— Falköping

Mysig villa med bra läge

Angränsande till en lummig dunge finner ni detta hem på Olsbrogatan 13. En trevlig enplansvilla med källare och inglasad altan i söder.

Tegelvillans ena kortsida vätter mot gatan vilket gör att bostaden har ett insynsskyddat och privat läge. Entréplanet är ljust och har en trevlig planlösning som utgörs av det rymliga köket med bra arbetsytor, fräscha vitlackerade köksluckor och plats för matbord, vardagsrum med öppen spis (ej i bruk) och utgång till den härliga inglasade altanen med skönt söderläge och utsikt mot grönområde. Här finns även 3 sovrum varav ett av dem är lite större med gott om garderobsförvaring. Toalett/dusch är helkaklad och här finns en tillfälligt installerad toppmatad tvättmaskin. I anslutning till entréhallen finns även praktisk klädkammare. I bostadens källare finns gillestuga med klinkergolv, bastu och helkaklad toalett/dusch. Varför inte skapa sitt eget hemmagym här eller en avkopplande relax? Källarplanet erbjuder även goda förvaringsmöjligheter, rymlig tvättstuga och garage. Uppvärmning via luft/luftvärmepump samt vedpanna med elpatron (vedeldning har ej gjort av nuvarande ägare) och fastigheten är ansluten till fiber.
Åsarp är ett familjärt samhälle omgiven av vacker natur och med ett aktivt föreningsliv. Här finns skola, matvarubutik, bibliotek, idrottsanläggningar med bl.a. paddelplan och idrottshall. I samband med försäljningen är bostaden förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har valt att teckna "Skyddat köp".

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
105/106 kvm
Driftkostnad
64 620 kr/år
Tomtarea
1 023 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-06-30

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Olsbrogatan såldes av oss 2022-06-30. Se alla våra försäljningar i Åsarp samt även på Olsbrogatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.