Askims domarringsväg 204

Askims domarringsväg 204

Slutpris

5 310 000 kr


Askim/Sisjön— Askim— Göteborg

Askims domarringsväg 204


Slutpris
5 310 000 kr

Askim/Sisjön— Askim— Göteborg

RENOVERAT RADHUS - 2 UTEPLATSER

Nu ges chansen att förvärva ett trivsamt och välskött radhus i 1,5 plan med inredd källare och två soliga uteplatser, varav ena är insynsskyddad. Här bor man i ett barnvänligt område med stort antal lekplatser och bilfria omgivningar. Husets 164 kvm fördelas på ett rymligt totalrenoverat kök, ljusa sällskapsytor, stort vardagsrum med kamin, tre rejäla sovrum (möjlighet till fyra) samt en praktisk klädkammare. Dessutom finns två toaletter varav ett renoverat badrum med bl.a. regndusch och golvvärme på övre plan och ett duschrum på entréplan. I den renoverade, inredda källaren finns både förråd, tvättstuga och stort allrum/biorum. Fiber är indraget och parkeringsplats finns i garagelänga, samt gott om besöksparkeringar. Besiktningsprotokoll mailas ut i samband med visningsbokning.

Askim är en attraktiv stadsdel med närhet till både kust, skog och storstadens utbud. På gångavstånd från huset ligger Sandsjöbacka naturreservat som har vackert skog- och hedlandskap samt skidterräng med elljusspår. I Sisjön kan man både fiska och bada samt åka skridskor på vintern. Här bor ni även nära havet, närmst ligger Askimsbadet och lite längre bort ligger Amundön och Brottkärrs klippor. I Sisjöns handelsområde finner ni flera stora mataffärer med mera och vid Askims torg ligger bibliotek och vårdcentral. I området finns även flera grundskolor, förskolor och föräldrakooperativ. De boende i Askim har goda förutsättningar att ägna sig åt olika fritidsaktiviteter då det finns en sim- och sporthall med solarier och gym samt en rackethall. Det finns även både golfklubb och ridklubb i närheten. Goda kommunikationer med buss till Göteborgs centrum och Frölunda torg.


Boarea/biarea
109/55 kvm
Driftkostnad
38 000 kr/år
Tomtarea
104 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-02-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.