Björkebacken 1 / Axvall / Skara

Gedigen och lantlig idyll

Slutpris
2 225 000 kr
Boarea
173 kvm
Driftkostnad
33 870 kr/år
Tomtarea
9 873 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-09-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Olofstorp Björkebacken såldes av oss 2017-09-20. Se alla våra försäljningar i Axvall samt även på Olofstorp Björkebacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Olofstorp Björkebacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns denna charmiga enplansvilla med en blandning av gammalt och nytt till salu! Detta är i grunden ett gammalt torp som 1994 rustades upp och byggdes till med 121 kvadratmeter. Trots att det är en stor villa känns det mysigt och personligt. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där takhöjden sträcker sig upp till nock. I den äldre delen finns både kakelugn och kamin att värma sig framför nu när kallare årstider väntar. Uppvärmning sker bekvämt med luft-vattenvärmepump och i huset finns fiber indraget!

Stor tomt med växthus, uppvuxna fruktträd, bärbuskar, goda möjligheter till egen grönsaksodling och en hage för djur. Den lummiga trädgården och hagen bidrar ytterligare till känslan av lantlig idyll. Här bor du ostört samtidigt som det endast är drygt en kilometer in till Axvall.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration