Sök Meny
Såld

Skara / Axvall / Björkebacken 1

Gedigen och lantlig idyll

Nu finns denna charmiga enplansvilla med en blandning av gammalt och nytt till salu! Detta är i grunden ett gammalt torp som 1994 rustades upp och byggdes till med 121 kvadratmeter. Trots att det är en stor villa känns det mysigt och personligt. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där takhöjden sträcker sig upp till nock. I den äldre delen finns både kakelugn och kamin att värma sig framför nu när kallare årstider väntar. Uppvärmning sker bekvämt med luft-vattenvärmepump och i huset finns fiber indraget!

Stor tomt med växthus, uppvuxna fruktträd, bärbuskar, goda möjligheter till egen grönsaksodling och en hage för djur. Den lummiga trädgården och hagen bidrar ytterligare till känslan av lantlig idyll. Här bor du ostört samtidigt som det endast är drygt en kilometer in till Axvall.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Skara / Axvall
Björkebacken 1
Slutpris: 2 225 000 kr
Boarea: 173 kvm
Driftkostnad: 33 870 kr/år
Tomtarea: 9 873 kvm
Rum: 7 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-09-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
    Bostad / Sverige / Västra Götaland / Axvall