Björkebacken 1

Björkebacken 1

Slutpris

2 225 000 kr


Axvall— Skara

Björkebacken 1


Slutpris
2 225 000 kr

Axvall— Skara

Gedigen och lantlig idyll

Nu finns denna charmiga enplansvilla med en blandning av gammalt och nytt till salu! Detta är i grunden ett gammalt torp som 1994 rustades upp och byggdes till med 121 kvadratmeter. Trots att det är en stor villa känns det mysigt och personligt. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där takhöjden sträcker sig upp till nock. I den äldre delen finns både kakelugn och kamin att värma sig framför nu när kallare årstider väntar. Uppvärmning sker bekvämt med luft-vattenvärmepump och i huset finns fiber indraget!

Stor tomt med växthus, uppvuxna fruktträd, bärbuskar, goda möjligheter till egen grönsaksodling och en hage för djur. Den lummiga trädgården och hagen bidrar ytterligare till känslan av lantlig idyll. Här bor du ostört samtidigt som det endast är drygt en kilometer in till Axvall.

Välkomna på visning!


Boarea
173 kvm
Driftkostnad
33 870 kr/år
Tomtarea
9 873 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-09-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.