Tyfta hages väg 3

Tyfta hages väg 3

Slutpris

4 350 000 kr


Bollebygd

Tyfta hages väg 3


Slutpris
4 350 000 kr

Bollebygd

Välplanerad villa med attraktivt läge!

Välplanerad villa med attraktivt läge! Modern och mycket välplanerad villa byggd 2015 med gångavstånd till förskola, Gaddenskolan och fina gång- och cykelbanor till centrala Bollebygd med skola F-9, restauranger, butiker och allmän kommunikation. Villan innehåller b la kök och vardagsrum i öppen planlösning med gott om plats för umgänge, en fin Keddy murspis för värme och mys, fönstrena är utrustade med stilrena plissérullgardiner, allrum som lätt går att göra om till ett fjärde sovrum, tre sovrum, badrum samt wc. Njut av härligt, insynsskyddat altandäck i sydvästläge på baksidan av huset. Fristående garage om ca 36 kvm. Fiber är installerat. Pendlingsavstånd till Landvetter flygplats, Göteborg och Borås.


Boarea
145 kvm
Driftkostnad
40 286 kr/år
Tomtarea
1 164 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-11-13

Mäklarhuset Bollebygd

Denna villa på tyfta hages väg såldes av oss 2020-11-13. Se alla våra försäljningar i Bollebygd samt även på tyfta hages väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.