Sök Meny
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Bollebygd
Bjälkvägen 26
Utgångspris: Kalkyl 2 775 000 kr
Boarea/biarea: 132/14 kvm
Tomtarea: 756 kvm

Bollebygd / Bjälkvägen 26

Välvårdad villa med perfekt läge för barnfamilj!

Välvårdad villa med perfekt läge för barnfamilj! Här bor man i ett lugnt område med bilfri gård, gräsytor, lekplats och närhet till förskola och skola F-6. Fina gång- och cykelvägar leder till Bollebygds centrum med dess utbud, skola F-9 och allmän kommunikation. Pendlingsavstånd till Landvetter, Göteborg och Borås.

Denna villa är en kommande försäljning som kommer att säljas med början i augusti. Mäklaren svarar gärna på frågor kring detta from 7 augusti!

Denna bostad är
ett skyddat köp

Läs mer om fördelarna

Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!