Hulta 36 / Bollebygd

Fantastiskt tillfälle att förvärva en enplansvilla med bästa golfläge!

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
185 kvm
Driftkostnad
29 008 kr/år
Totalareal
2 083 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-26
Bostaden är såld!

Denna villa på hulta såldes av oss 2019-09-26. Se alla våra försäljningar i Bollebygd samt även på hulta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bollebygd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastiskt tillfälle att förvärva en enplansvilla med bästa golfläge! Villan från Hällingsjöhus är byggd 2008 och ligger högt och fint med utsikt över Hulta golfbana, alldeles vid tee 2. Generösa sällskapsytor med vardagsrum och allrum, två fina badrum, loft om ca 26 kvm, altandäck i sydvästläge och friggebod om 15 kvm på tomten. Frånluftsvärmepump med låg driftskostnad. På bekvämt avstånd finns också idrottsplats Hestrafors med fotbollsplan och elljusspår och ridskola. Pendlingsavstånd till Landvetter flygplats, Göteborg och Borås.

Villan är besiktigad, protokoll tillhandahålls på visning.
Varmt välkomna att boka tid!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Bollebygd

Bollebygd är en av landets mest snabbväxande och dessutom miljömedvetna kommun. Här bor du nära storslagen natur som inbjuder till en aktiv fritid, på bekvämt pendlingsavstånd till de stora städerna Göteborg och Borås samt närhet till Landvetter flygplats.

Service, nöje och shopping

I Bollebygds centrala delar finns flera restauranger, pizzerior, café, flertalet frisörsalonger, klädbutiker, blomster- och presentbutiker, vårdcentral, tandvård, och hälsokost. Här finns också två matbutiker, apotek och Systembolag. Några km utanför centrum finns två välsorterade bygghandlare.

Fritid

Bollebygd erbjuder ett rikt föreningsliv med b la fotboll, handboll, innebandy, ridning, golf, slalom, downhill och flertalet fina badplatser.

Kommunikation

Bollebygd ligger vid riksväg 40 mellan Göteborg och Borås. Kust till kustbanan mellan Göteborg och Kalmar/Karlskrona passerar Bollebygd och trafikeras av Västtrafik. Utveckling av järnvägen pågår.

Familjeliv

Här finns flera förskolor, kommunal skola F-9 samt föräldrakooperativet Gadden F-6. I centrala Bollebygd finns en nyanlagd park att leka och njuta i för både barn och äldre, Skattegårdsparken. I området Erikstorp finns en stor lekplats.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.