Virkesvägen 6 / Bollebygd

Välplanerat och barnvänligt boende i populära Erikstorp

Boarea
119 kvm
Driftkostnad
49 923 kr/år
Totalareal
862 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-13
Bostaden är såld!

Denna villa på virkesvägen såldes av oss 2019-06-13. Se alla våra försäljningar i Bollebygd samt även på virkesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bollebygd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära Erikstorp ligger denna tvåplansvilla med fem rum och kök med närhet till förskola och skola F-6. Ett välplanerat, barnvänligt och stilrent boende med stora fönster, vackert ljusinsläpp och fina ytskikt.

Här välkomnas vi av en rymlig och inbjudande hall, och efter det finner vi ett modernt, stilrent och välplanerat kök med vitmålade väggar och mörkt klinkergolv. Vidare finns här ett ljust och härligt vardagsrum med fönster åt två håll och vackert ljusinsläpp. Huset har tre härliga sovrum och ett smakfullt, ljust och stilrent badrum som är utrustat med toalett, dusch, duschvägg, spotlights, golvvärme, handfat och spegel med belysning.

Huset omges av en lättskött och trevlig hörntomt. I västerläge finns en stor altan med nylagd trätrall, spabad och sol hela eftermiddagen och kvällen. I anslutning till huset hittar du ett mindre garage med två gästrum samt ett badrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Bollebygd

Bollebygd är en av landets mest snabbväxande och dessutom miljömedvetna kommun. Här bor du nära storslagen natur som inbjuder till en aktiv fritid, på bekvämt pendlingsavstånd till de stora städerna Göteborg och Borås samt närhet till Landvetter flygplats.

Service, nöje och shopping

I Bollebygds centrala delar finns flera restauranger, pizzerior, café, flertalet frisörsalonger, klädbutiker, blomster- och presentbutiker, vårdcentral, tandvård, och hälsokost. Här finns också två matbutiker, apotek och Systembolag. Några km utanför centrum finns två välsorterade bygghandlare.

Fritid

Bollebygd erbjuder ett rikt föreningsliv med b la fotboll, handboll, innebandy, ridning, golf, slalom, downhill och flertalet fina badplatser.

Kommunikation

Bollebygd ligger vid riksväg 40 mellan Göteborg och Borås. Kust till kustbanan mellan Göteborg och Kalmar/Karlskrona passerar Bollebygd och trafikeras av Västtrafik. Utveckling av järnvägen pågår.

Familjeliv

Här finns flera förskolor, kommunal skola F-9 samt föräldrakooperativet Gadden F-6. I centrala Bollebygd finns en nyanlagd park att leka och njuta i för både barn och äldre, Skattegårdsparken. I området Erikstorp finns en stor lekplats.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.