Ållebergsgatan 5

Ållebergsgatan 5


Bergsbo— Borås— Nyproduktion

Ållebergsgatan 5



Tillhör projekt Brf Bergsbo
Bergsbo— Borås— Nyproduktion

BRF Bergsbo

Välkommen till BRF Bergsbo som erbjuder 7 stycken nyproducerade bostadsrätter för dig som har höga krav på ditt boende. Här bor du centralt med gångavstånd till centrum med allt utbud som Borås har att erbjuda.

Lägenheterna har genomgående hög standard där man lagt fokus på materialvalen, allt för att lägenheten ska kännas unik och välplanerad. Till varje lägenhet finns tillhörande balkong med ett fantastiskt läge. Lägenheterna i markplan får en rymlig altan. I huset finns det två st 2:or om ca 68 kvm, totalt fyra st 3:or om ca 77 kvm som har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Högst upp i huset finner vi en rymlig 4a om ca 95 kvm.

Lägenheterna är inredda i modern stil med ekparkett på golven och vitmålade väggar. Badrummen är stilrena med vitt matt kakel på väggarna och grå granitkeramik på golven. Badrummen är utrustade med kommod, dusch, wc tvättmaskin och torktumlare. Komfortvärme.

Köken med köksluckor samt lådfronter i grå nyans, vitt matt kakel över mörk bänkskiva. Utrustning i form induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, diskmaskin, kombinerad kyl/frys. Samtliga vitvaror från Siemens.

På entréplan finns förråd till samtliga lägenheter, teknikrum samt cykelförråd. Trapphusen är inredda med grå granitkeramik på golven vitmålade väggar. Parkeringsplatser finns till varje lägenhet samt en gästparkering. Fastigheten är ansluten till Telias Fastighetsanslutning. Boende får tillgång till Telias bredbandstjänster genom att teckna särskilt avtal med Telia. Telias TV-paket kollektiv Start 7-kanaler ingår i månadsavgiften. Det ingår en digital-tvbox till varje lägenhet samt en trådlös router som är placerad i lägenhetens mediacentral.

Vill du skapa dig ett än mer unikt och exklusivt boende ges möjligheten till ett tillvalspaket.

Inflytt beräknas ske våren 2020.

Bokningsavtal tillämpas och först till kvarn gäller!
Kontakta Edin eller Olle på Mäklarhuset.


Boarea
95.6 kvm
Avgift
66 806 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-04-28

Mäklarhuset Borås

Denna lägenhet på Ållebergsgatan såldes av oss 2020-04-28. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Ållebergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.