Bergdalsgatan 11

Bergdalsgatan 11

Slutpris

5 345 000 kr


Bergdalen— Borås

Bergdalsgatan 11


Slutpris
5 345 000 kr

Bergdalen— Borås

Rymlig tvåfamiljsvilla på Bergdalen!

Välkommen till Bergdalsgatan 11 - en generöst tilltagen tvåfamiljsvilla nära centrum! Här blir en ägarlägenhet om hela 6 rum och kök ledig, ca 143 kvm på våning 2 och 3. På våning 1 finns en rymlig 4:a om ca 92 kvm, som nuläget har hyresgäst och en årlig hyresintäkt om ca 98 000 kr. Behåll villan med två lägenheter för god boendeekonomi eller omvandla villan till ett rymligt och trivsamt boende för en stor familj/generationsboende.

Ägarlägenheten erbjuder ett ljust vardagsrum med öppen spis, i fil med matsal, kök med matplats, en entré och en övre hall, 4 rymliga sovrum, två helkaklade badrum samt en extra toalett. Här finns också ett stort vindsförråd.
Lägenheten på 1:a våning innehåller hall, vardagsrum med öppen spis, i fil med matsal, kök med matplats, badrum samt 2 stora sovrum.
I den gemensamma källaren finns tvättstuga, hobbyrum, groventré, WC samt stora förrådsutrymmen.

Lättskött trädgårdstomt med insynsskyddad uteplats på baksidan och med ett fristående dubbelgarage/förråd.
På gångavstånd finns flera förskolor och skolor, nära också till flera gymnasieskolor och Högskolan. Några minuter bort finns shopping m.m. i Knalleland, flera matbutiker och stadskärnans utbud av restauranger, caféer, butiker och kultur. Nära till fin natur, bad och motionsspår i Kypeskogen, goda bussförbindelser till centrum dit man även enkelt kan ta sig till fots eller med cykel.

Varmt välkommen att boka tid för visning! / MVH Helna, Mäklarhuset


Boarea/biarea
ca 235/84 kvm
Driftkostnad
48 196 kr/år
Tomtarea
645 kvm
Rum
10 rum (6 sovrum)
Såld
2018-10-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.