Bjelkegatan 2

Bjelkegatan 2

Slutpris

1 870 000 kr


Nedre Norrmalm / Centrum— Borås

Bjelkegatan 2


Slutpris
1 870 000 kr

Nedre Norrmalm / Centrum— Borås

Superfin 2:a i Brf Renen som bildades 2018

Välkommen till denna superfina 2:a i Brf Renen som bildades 2018. Här bor du i toppfräsch lägenhet med bra materialval som totalrenoverades 2018 precis som fastigheten i övrigt. Inom kort gångavstånd hittar Du bland annat Borås Högskola, Centralstationen & Resecentrum samt stadskärnans utbud av restauranger, shopping och nöje! Förutom stadens utbud finns här även mataffärer, gym, Simonsland och Knallelands shoppingområde i närheten.

I hallen ligger klinker vid entrén, vardagsrum, sovrum och kök har parkettgolv. Lägenheten är ljus med vitmålade väggar. Stilrent Marbodalkök med vita, klassiska spegelluckor, rostfria vitvaror av hög kvalité - här finns varmluftsugn, induktionshäll, fläkt med rostfri kåpa, märke Miele. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum/matsal. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord, en garderob. Badrummet är helkaklat med klinkergolv och golvvärme (el), här finns duschhörna med vikbara glasdörrar, kommod med handfat, spegel och belysning, toalett samt handdukstork. Infällda spotlights i taket.

I fastighetens gemensamma entré finns barnvagnsrum, i den gemensamma källaren finns tvättstuga med två torkrum, cykelförråd samt lägenhetsförråd.


Boarea
58.7 kvm
Avgift
3 722 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-04-05

Mäklarhuset Borås

Denna lägenhet på Bjelkegatan såldes av oss 2019-04-05. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Bjelkegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.