Sök Meny
Såld

Borås - Salängen / Björkängsgatan 5c

Charmig 20-talsvilla med bra läge på attraktiva Salängen!

Med ett lugnt och barnvänligt läge finner vi denna rymliga och välplanerade villa i gott skick. Gott om charm och härlig atmosfär, ljusa ytor och fin standard, Här finns plats för den stora familjen då huset erbjuder hela 6 sovrum!

Entréplanet inrymmer vardagsrum, matsal och kök i vinkel, där den öppna planlösningen delas av med en öppen spis med tresidig kamin med glashissdörr - smakfullt och med hög mysfaktor! Köket är i massiv ek och har utgång till en trivsam altan under tak. Vidare finns på entréplanet också ett stort sovrum, en gästtoalett, en finentré samt en köksentré. Ovanplanet erbjuder tre rymliga sovrum, en övre hall med utgång till balkong, en separat toalett samt ett välutrustat badrum med dusch, bastu, badkar på tassar samt en kommod med dubbla handfat och gott om förvaring. Den inredda vinden innehåller två fina sovrum med snedtak samt ett mysigt krypin för de yngre. Det ena av sovrummen används idag som ett rymligt allrum med plats för TV och stor soffa. I husets källare finns flera stora hobbyrum/förråd samt pannrum och tvättstuga.

Lättskött trädgårdstomt omgärdad av fina avenbokshäckar och klassiskt vitt trästaket med vackra grindar. Dubbelgarage. Fjärrvärme paket 3 ger låga värmekostnader.

Villan har ett fint läge på attraktiva Salängen - ett mysigt område med närhet till det mesta! Inom kort gångavstånd finns flera förskolor, populära Engelbrektsskolan, lasarettet, Kypeskogen med badsjö och motionsspår samt givetvis också vår fina stadskärna med hela dess utbud av restauranger, shopping, kultur och nöje. Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Borås / Salängen
Björkängsgatan 5c
Slutpris: 5 700 000 kr
Boarea/biarea: 162/95 kvm
Driftkostnad: 44 534 kr/år
Tomtarea: 710 kvm
Rum: 8 rum, varav 6 är sovrum
Såld: 2016-11-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Borås / Björkängsgatan
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!