Björkhemsgatan 13 / Sjöbo / Borås

Rymlig och mysig 2:a!

Slutpris
850 000 kr
Boarea
56,5 kvm
Avgift
3 834 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björkhemsgatan såldes av oss 2018-01-23. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Björkhemsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sjöbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och fin 2:a med härlig, inglasad balkong! Bostadsrätten innehåller ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel, ett stort sovrum, ett trivsamt kök med matplats, hall med gott om plats för förvaring samt ett kaklat badrum med badkar. Förening med god ekonomi, fiber ingår i månadsavgiften. Lägenheten ligger bra med närhet till mataffär, pizzeria m.m. vid Sjöbo torg. Härifrån går bussarna ofta mot centrum och Resecentrum dit det även finns cykel/gångbana för de som önskar cykla eller gå. Knallelands shoppingcenter med butiker, restauranger och mataffärer finns också nära. Gångavstånd till Rya åsars naturområde med vackra promenadvägar och motionsspår, badplats vid Vattenverket samt till Almenäs med badplats och restaurang/fika sommartid. Det är inte heller långt till Kypeskogen med fina motionsspår, utomhusgym, vedeldad bastu och bad i Kypesjön.

Varmt välkomna att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration