Sök Meny
Såld

Borås - Tullen / Fjällgatan 41A

Välplanerad 3:a med bra läge nära mataffär, buss, service och fina promenadvägar!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 3:a med bra läge på populära Tullen! På gångavstånd finns ICA Byttorp, Tullens närbutik, bageri, pizzeria, café och restaurang, frisör m.m. Nära till förskola och skola. Goda bussförbindelser mot centrum! Nära till härliga promenadvägar, fiske och bad i Byttorpssjön/Kolbränningen.
Lägenheten innehåller ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong med sydvästläge, ett trivsamt kök med matplats, två stora sovrum, en praktisk klädkammare, en gästtoalett samt ett badrum med toalett, dusch och tvättmaskin. Våning 2, ej hiss. Till lägenheten hör två förråd och i fastighetens källare finns en bra tvättstuga, cykelförråd m.m. På innergårdarna mellan föreningens hus har nya uteplatser anlagts och på föreningens område finns grillstuga och boulebana. I välskötta och populära Brf Cassiopeja finns också tillgång till gym och bastu m.m. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Borås / Tullen
Fjällgatan 41A
Slutpris: 1 110 000 kr
Boarea: 79 kvm
Avgift: 4 964 kr/mån
Driftkostnad: 475 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-10-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Borås / Fjällgatan
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!