Fjällgatan 41A

Fjällgatan 41A

Slutpris

1 110 000 kr


Tullen— Borås

Fjällgatan 41A


Slutpris
1 110 000 kr

Tullen— Borås

Välplanerad 3:a med bra läge nära mataffär, buss, service och fina promenadvägar!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 3:a med bra läge på populära Tullen! På gångavstånd finns ICA Byttorp, Tullens närbutik, bageri, pizzeria, café och restaurang, frisör m.m. Nära till förskola och skola. Goda bussförbindelser mot centrum! Nära till härliga promenadvägar, fiske och bad i Byttorpssjön/Kolbränningen.
Lägenheten innehåller ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong med sydvästläge, ett trivsamt kök med matplats, två stora sovrum, en praktisk klädkammare, en gästtoalett samt ett badrum med toalett, dusch och tvättmaskin. Våning 2, ej hiss. Till lägenheten hör två förråd och i fastighetens källare finns en bra tvättstuga, cykelförråd m.m. På innergårdarna mellan föreningens hus har nya uteplatser anlagts och på föreningens område finns grillstuga och boulebana. I välskötta och populära Brf Cassiopeja finns också tillgång till gym och bastu m.m. Välkommen på visning!


Boarea
79 kvm
Avgift
4 964 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-10-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.