Fjällgatan 29 / Tullen / Borås

Ljus 3:a med balkong

Slutpris
1 050 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
4 237 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-01-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fjällgatan såldes av oss 2020-01-13. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Fjällgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tullen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På populära Tullen finner du denna välplanerade lägenhet om 3 rok. Lägenheten har renoveringsbehov, perfekt för den som vill sätta sin egen prägel.Balkong med fin vy mot innergård som erbjuder sol på förmiddagen. Flexibelt tillträdesdatum för köparen!

Bredband 250/250 Mbit ingår i månadsavgiften!

Till lägenheten finns förråd i såväl källare som vind. I huset finns hiss!

Som boende på Fjällgatan 29 tillhör man trivsam och ordningsam förening. Här bor man med direkt närhet till ICA Byttorp, konditori, frisör m.m. I området finns dessutom fina promenadvägar, bad och fiske i Byttorpssjön. Goda bussförbindelser mot centrum och nära till påfart Rv 40.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tullen

Området Tullen är en del av stadsdel Väster - en populär stadsdel bra beläget i stans nordvästra del med omedelbar närhet till RV40!

Affärer & Service

På Tullen finner du bl.a. frisör, pizzeria och flertalet kiosker. Nära är det även till ICA Byttorp.

Fritid

Här har man närhet till sjön Kolbränningen där man sommartid kan avnjuta ett bad och runt sjön finns även härlig natur som erbjuder fina promenadstråk och mysiga grillplatser.

Kommunikation

Tullen har mycket bra bussförbindelser till centrum och högskola. För den som pendlar kan man på bara några minuter ta sig till Riksväg 40 mot Göteborg och Jönköping.

Skolor

Tullen ligger strax intill stadsdelen Byttorp där det finns flertalet förskolor och Byttorpsskolan som erbjuder årskurserna F-6. Skolan ligger med närhet till grönområden och flertalet lekplatser.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.