Lönnebergagatan 1B / Viared / Borås

Modern 3a med bra läge

Slutpris
1 925 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
3 119 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-09-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lönnebergagatan såldes av oss 2019-09-25. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Lönnebergagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Viared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Påkostad och välplanerad 3a med exklusiva tillval perfekt för den som vill bo modernt och bara flytta in! Trevligt vardagsrum och en härlig balkong, stilrent kök från Ballingslöv med lyxiga vitvaror från Miele, helkaklat badrum med tvättavdelning direkt till höger, två generösa sovrum med bra förvaringsmöjligheter och ett förråd i anslutning till hallen.

Goda kommunikationer till Göteborg tack vare anslutning till R40 som finns ett par minuter bort. Busshållplats ett stenkast från lägenheten.

Området är lugnt och barnvänligt med natur och bad intill huset. Badplatsen är barnanpassad med avspärrning med bojar samt en flytbrygga som läggs ut, till vilken man kan simma ut till för att sola.

Det finns två nya lekplatser inom gångavstånd, en vid lyckebo sjöstad och en nere vid badplatsen. Nybyggd gång/cykelväg som leder till Sjömarken.

Boka in er till visningen!
/Edin Vatres, Mäklarhuset

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.