Nolhagagatan 51 / Sjöbo / Borås

Mysig vindstvåa med låg avgift!

Slutpris
810 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
2 454 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-02-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nolhagagatan såldes av oss 2018-02-06. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Nolhagagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sjöbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mysiga 2:a med lugnt och bra läge på Nolhagagatan i välskött förening! Låg avgift om endast 2.454 kr/månad. Lägenheten är ljus och trivsam, här finns ett nyrenoverat kök med plats för köksbord, ett vardagsrum med utrymme för större soffa, en alkov som inrymmer dubbelsäng och till exempel byrå eller skrivbord, en rymlig klädkammare, hall samt ett badrum med dusch.
Här bor du högst upp i huset, med fin utsikt mot Rya åsar och med närhet till mataffär, pizzeria m.m. vid Sjöbo torg. Härifrån går bussarna ofta mot centrum dit det även finns cykel/gångbana för de som önskar cykla eller gå. Knallelands shoppingcenter med butiker, restauranger och mataffärer finns också nära. Gångavstånd till Rya åsars naturområde med vackra promenadvägar och motionsspår, badplats vid Vattenverket samt till Almenäs med badplats och restaurang/fika sommartid.
I föreningen finns bland annat ett nyöppnat gym, fyra fina tvättstugor, samlingslokal som kan hyras av medlemmarna, en övernattningslägenhet för uthyrning, cykelförråd samt förstås lägenhetsförråd.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration