Övre Kvarngatan 74C / Villastaden / Borås

Lättskött boende med attraktivt läge!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea/biarea
122/61 kvm
Driftkostnad
31 650 kr/år
Tomtarea
314 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-10-24
Bostaden är såld!

Denna radhus på Övre Kvarngatan såldes av oss 2017-10-24. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Övre Kvarngatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Villastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker Du ett lättskött boende med närhet till det mesta? Då kan detta trivsamma och väldisponerade gavelradhus, med gångavstånd till centrum, grönområden, skolor och förskolor, lasarettet och Kulturhuset, vara något för Dig! I radhusets entréplan finns ett kök med matplats, ett vardagsrum i vinkel med utgång till solig balkong, hall och gästtoalett. En trappa upp finner man 4 sovrum, ett stort badrum samt en klädkammare. En trappa ner finns ett stort allrum med egen ingång - något för egenföretagaren eller tonåringen? Vidare finns också en tvättstuga med dusch och bastu, garaget samt två förråd.
Trädgården är "lagom stor" och inrymmer en solig och insynsskyddad uteplats, gröna häckar och växter, gräsyta stor nog för t.ex studsmattan samt en asfalterad infart som leder till husets garage med fjärrstyrd port.
Nära till mataffärer, café och restaurang, flera parker, lekplatser och till påfart Riksväg 40 mot Göteborg och Jönköping.

Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration