Parkgatan 16 / Parkstaden / Borås

Generöst tilltagen villa i Parkstaden!

Slutpris
6 550 000 kr
Boarea/biarea
290/62 kvm
Driftkostnad
35 676 kr/år
Totalareal
1 515 kvm
Rum
11 rum (5-8 sovrum)
Såld
2019-03-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Parkgatan såldes av oss 2019-03-02. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Parkgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Parkstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Parkgatan 16 - nära vackra Ramnasjön och centrumkärnans utbud. Nära även till skola, förskola, resecentrum och tågstationen, matbutik, påfart Riksväg 40 m.m.

Söker ni efter en villa med generösa ytor så har ni kommit rätt! Villan kan till exempel passa för den stora familjen, för den i behov av ytor för representation, eget företag etc. Entréplanet erbjuder rymliga sällskapsytor i form av salong, vardagsrum och matsal i fil, en vacker kakelugn pryder vardagsrummet och i anslutning till matsalen finns köket. Innanför köket finns en praktisk köksentré och ett frukostrum. Entréplanet innehåller även en finentré och en helkaklad gästtoalett med dusch. En trappa upp finns 5 sovrum, allrum, klädkammare/kontor och ett rymligt badrum med både dusch och bubbelbadkar. Utgång till härlig, solig balkong! Inredd vind med möjlighet till två rum. I källarplanet finns tvättstuga, torkrum, pannrum och förråd/hobbyrum.

Villans bergvärme ger låg driftskostnad och självklart är villan utrustad med fiberanslutning. Även trädgården är något utöver det vanliga - hela 1 515 kvm med gräsytor, en vacker, pampig ek och en stor bok, blommande buskar och en solig uteplats. Två rymliga infarter varav den ena med fristående dubbelgarage.

Välkommen att boka tid för visning!
MVH Edin och Sara, Mäklarhuset

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration