Villabergsgatan 7

Villabergsgatan 7

Slutpris

4 910 000 kr


Östermalm / Villastaden— Borås

Villabergsgatan 7


Slutpris
4 910 000 kr

Östermalm / Villastaden— Borås

Rymlig villa med kanonläge!

Med ett attraktivt läge, på en lugn återvändsgata nära lasarettet, ligger denna välplanerade villa med generösa sällskapsutrymmen och gott om plats för den stora familjen! Gångavstånd till stadens utbud, fina parker och grönområden, Kulturhuset, mataffärer, skolor och förskolor m.m. Goda bussförbindelser och cykelbana till centrum, nära påfart till Riksväg 40 mot Göteborg och Jönköping.

Villans entréplan erbjuder ett rymligt vardagsrum i vinkel med TV-rum/sovrum och med dubbeldörrar mot ett stort och ljust kök. Vidare finns en hall och en gästtoalett. En trappa upp finner man 4 rymliga sovrum, en klädkammare samt ett badrum med separat toalett. En trappa ner finns ett väl tilltaget allrum med härlig öppen spis, ett gästrum/sovrum, hall med groventré, toalett, bastu och dusch, pannrum/förråd samt matkällare. Vidbyggt varmgarage med fjärrstyrd port. Bergvärme ger en låg uppvärmningskostnad. Fiber är installerat.

Välkommen att boka visningstid!


Boarea/biarea
159/87 kvm
Driftkostnad
31 431 kr/år
Tomtarea
597 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2017-11-13

Mäklarhuset Borås kommersiella

Denna villa på Villabergsgatan såldes av oss 2017-11-13. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Villabergsgatan.

Boka värdering
Bengt Bergqvist, mäklare i Borås kommersiella

Bengt Bergqvist

Mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.