Sörbo 177

Sörbo 177

Slutpris

1 500 000 kr


Sikhall— Brålanda— Vänersborg

Sörbo 177


Slutpris
1 500 000 kr

Sikhall— Brålanda— Vänersborg

Charmig stuga i Sikhall med närhet till Vänern!

Varmt välkommen till populära Sikhall och Sörbo 177 med ett toppenläge bara 400m från badstranden! Nu stundar snart den härliga våren och försommaren smyger runt knuten, så varför inte ta chansen att förvärva denna charmiga stuga med möjlighet till boende året runt? Här huserar ni på en stor och härligt tomt som omsluts av trevlig skog och natur. Bostadhuset inrymmer två sovrum, kök med matplats (tidigare ett sovrum till), vardagsrum, tvättstuga och badrum med dusch. I vardagsrummet finns en täljstenskamin och även en luftvärmepump till uppvärmning. För de kallare dagarna kan uppvärmningen kompletteras med el-element. Här finner ni vardagslyx som diskmaskin, fiber och kommunalt vatten och avlopp.
Från köket nås ett stort uterum med altan som löper i vinkel från uterummet på husets baksida runt ena kortsida. Här kan ni kan avnjuta solen från morgon till kväll och med 400m till badstranden kan det smidigt bli såväl morgon- som kvällsdopp! Närheten till campingen passar perfekt för besökande vänner och familj som vill stanna länge. Sikhall är en semesteroas som ligger med perfekt läge bara 19km från Vänersborgs centrum.
Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
67 kvm
Driftkostnad
18 071 kr/år
Tomtarea
2 128 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-03-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.