Spinnargatan 11

Spinnargatan 11

Slutpris

3 200 000 kr


Svensgärde— Brämhult— Borås

Spinnargatan 11


Slutpris
3 200 000 kr

Svensgärde— Brämhult— Borås

Rymlig villa med barnvänligt läge!

Varmt välkomna till denna generöst tilltagna och trivsamma villa om totalt ca 350 kvm, med lugnt och fint läge på stor trädgårdstomt! Villan är rymlig och erbjuder plats för en stor familj eller för den som vill ha hemmakontor, vill skapa en stor spa-avdelning, gillar bilar etc. På entréplanet finns ett generöst tilltaget vardagsrum i vinkel med matsal i anslutning, ett stort kök med matplats, två rymliga entréer, gästtoalett, 4 sovrum samt ett badrum med både badkar och dusch. I källarplanet finns allrum, möblerbar nedre hall, stort poolrum med utgång till trädgården, toalett, bastu och dusch, tvättstuga och flera stora utrymmen för till exempel kontor och förråd.

För dig som älskar originaldetaljer är detta drömmen, huset är välhållet och i stort sett i originalutförande. Fjärrvärme har installerats för bekvämt boende. Stor, härlig trädgård med delvis naturtomt, insynsskyddad baksida med solig altan med öppen spis. Rymligt varmgarage med plats för två bilar och förvaring.

Nära till vacker natur, goda bussförbindelser, mataffärer och påfart Riksväg 40 mot Göteborg och Jönköping.

Varmt välkomna att boka er till visningen! / Med vänlig hälsning, Sara & Helna, Mäklarhuset


Boarea/biarea
163/163 kvm
Driftkostnad
43 000 kr/år
Tomtarea
1 635 kvm
Rum
8 rum (4 sovrum)
Såld
2018-11-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.